Kaldırımda Yürürken Köpekler Kovaladı! Araca Sığınarak Kurtuldu
Kaldırımda Yürürken Köpekler Kovaladı! Araca Sığınarak Kurtuldu
İçeriği Görüntüle

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 2025-2026 eğitim öğretim yılından itibaren okullarda forma uygulamasının yeniden başlayacağını duyurdu. Serbest kıyafet uygulamasının sona ereceğini belirten Tekin, yeni uygulamanın okul idareleri, öğretmenler ve okul aile birliklerinin ortak kararıyla hayata geçirileceğini söyledi.

“Serbest Kıyafet Uygulamasını Kaldırıyoruz”

Bahçelievler’deki 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu’nda öğrencilere karne dağıtan ve yıl sonu etkinliklerine katılan Bakan Tekin, daha sonra düzenlenen "Yıllık Değerlendirme Basın Toplantısı"nda önemli açıklamalarda bulundu.

Tekin, “Önümüzdeki yıldan itibaren geçerli olmak üzere okullarımızdaki serbest kıyafet uygulaması yerine tekrar forma uygulaması başlattık. Okullarımızda bu konuda öğretmen arkadaşlarımız, idarecilerimiz ve okul aile birlikleriyle birlikte seçimler yapıldı. 2025-2026 eğitim öğretim yılından itibaren tekrar forma uygulaması başlamış olacak” dedi.

“2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Sona Erdi”

Açıklamasında 2024-2025 eğitim öğretim yılının tamamlandığını da belirten Tekin, öğrencileri ve öğretmenleri gayretlerinden dolayı tebrik etti. Yaz dönemi için öğretmenlere emekleri dolayısıyla teşekkür eden Tekin, yeni dönem hazırlıklarının şimdiden başladığını vurguladı.