Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bayram, görevlendirmenin Genel Başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve Teşkilat Başkanı Mustafa Yeşilyurt’un tensipleriyle gerçekleştiğini belirtti.
Bayram paylaşımında, kendisine duyulan güvene layık olmak için çalışacağını ifade ederek şu ifadelere yer verdi:
“Sayın Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve Teşkilat Başkanımız Sayın Mustafa Yeşilyurt'un tensipleriyle Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevimin yetki belgesini teslim aldım.
Şahsıma duyulan güvene layık olabilmek için gece gündüz demeden çalışacak, teşkilatlarımızın daha da güçlenmesi adına tüm gayretimi ortaya koyacağım.”

TEŞKİLATLARIN GÜÇLENMESİ İÇİN ÇALIŞMA VURGUSU
Yeni görevinin parti teşkilatları açısından hayırlı olmasını dileyen Serap Bayram, açıklamasında Genel Başkan Ahmet Davutoğlu, Teşkilat Başkanı Mustafa Yeşilyurt, Kocaeli İl Başkanı, il yönetimi ve parti kurmaylarına teşekkür etti.
Bayram, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevinde teşkilat çalışmalarına katkı sunmak için yoğun bir çalışma yürüteceğini ifade etti.





