AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, temmuz ayı basın toplantısında CHP’ye yönelik eleştirilerde bulunurken, CHP Kocaeli İl Başkanı Erdem Arcan’a da göndermede bulundu. Talus, Arcan’ın Slovakya ve Polonya programına ilişkin açıklamalarını değerlendirdi.
“HAYATIMIN EN ANLAMLI YOLCULUKLARINDAN BİRİNE ÇIKIYORUM DEMİŞ”
Talus, Erdem Arcan’ın Dünya Folklor Birliği tarafından layık görülen ödülü almak için Slovakya ve Polonya’ya yapacağı yolculuğu duyurduğunu belirtti. Arcan’ın bu programı “hayatımın en anlamlı yolculuklarından biri” sözleriyle açıkladığını ifade eden Talus, açıklamaya dikkat çeken bir yorum yaptı.

“OSCAR YOLCULUĞUNDA BAŞARILAR”
Talus, Arcan’ın ödül programını eleştirerek, “Kendisi Dünya Folklor Birliği tarafından layık görüldüğü ödülü almak için Slovakya ve Polonya’ya yapacağı yolculuğu iftiharla açıkladı. Oscar alacağını belirterek hayatımın en anlamlı yolculuklarından birine çıkıyorum dedi. Biz ona Oscar yolundaki yolculuğunda ve ödülünde başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.




