Lavaboda KABUS GİBİ MANZARA

Kocaelispor maçlarının oynandığı stadyumda, kale arkası tribününe yakın tuvalette hijyen skandalı yaşandı. Tuvalete giren bir taraftar, lavabonun içinde kurumuş dışkı olduğunu görünce şoke oldu. Görüntü kısa sürede sosyal medyada da gündem oldu.

Taraftarın İsyanı: “REZALETİN BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ!”

Tuvaletin uzun süredir temizlenmediğini söyleyen vatandaşlar, karşılaştıkları manzaranın bir spor tesisine yakışmadığını belirterek tepki gösterdi.
“Bu kadar insanın geldiği stadyumda böyle bir pislik kabul edilemez. Bu mu hizmet?” diyerek isyan ettiler.

Resmî Gazete’de Bugün! 8 Aralık 2025 Tarihli Düzenlemeler Açıklandı
Resmî Gazete’de Bugün! 8 Aralık 2025 Tarihli Düzenlemeler Açıklandı
İçeriği Görüntüle

Yönetimden Acil Açıklama Bekleniyor

Yaşanan hijyen skandalının ardından taraftarlar, stadyum yönetimini derhal harekete geçmeye çağırdı. Tuvaletlerin düzenli temizlenmesi, denetlenmesi ve benzer görüntülerin bir daha yaşanmaması için önlem alınması gerektiği vurgulandı.

Muhabir: Dilara Büyükkardeşler