Osmanlı 41, Başkan Sezer’e Çıktı
Osmanlı 41, Başkan Sezer’e Çıktı
İçeriği Görüntüle

Balaban, Alikahyaspor ve Bağdatspor gibi amatör kulüplerin kalesini koruyan tecrübeli file bekçisi Enes Erenoğlu, geçirdiği sakatlık nedeniyle futbolu bırakma kararı aldığını duyurdu. Erenoğlu, kariyerine antrenör olarak devam edeceğini açıkladı.

Tecrübeli Kaleci Enes Erenoğlu Futbolu Bıraktı 2

“Sıra Başka Başarılarda”

Futbolculuk hayatı boyunca birçok şampiyonluk yaşadığını belirten Erenoğlu, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Geride kalan zaman diliminde amatör olarak birçok şampiyonluk yaşadım. Şimdi sıra başka başarılarda. Bundan sonraki futbol hayatıma 20 yılın birikimi ve yeni öğreneceğim bilgilerle antrenör olarak devam edeceğim.”

Sahadaki Deneyimini Kenar Çizgisine Taşıyor

Yaklaşık 20 yıllık futbol tecrübesine sahip olan Enes Erenoğlu, edindiği birikimi bu kez kenar çizgilerde değerlendirmeye hazırlanıyor. Antrenörlük yolculuğuna odaklanan Erenoğlu’nun amatör futbola katkı sunmayı sürdürmesi bekleniyor.

Tecrübeli Kaleci Enes Erenoğlu Futbolu Bıraktı 1