Trafik Akışı Tek Yönden Gidiş-Geliş Olarak Sağlanacak

Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, “TEM Otoyolu Gebze Kavşağı - Dilovası Kavşağı Arasında (44+294 - 50+525) Üstyapı İyileştirmesi ve Büyük Onarım İnşaatı Yapım İşi” kapsamında çalışmalar devam ediyor.
Bu kapsamda, TEM Otoyolu Dilovası Kavşağı ile Muallimköy Kavşağı arasındaki kuzey yolda (İstanbul istikameti) üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları gerçekleştirilecek.

Whatsapp Görsel 2025 10 13 Saat 09.55.20 Fb8B9Aba

D-100’den TEM’e Girişler Kapalı Olacak

Çalışmalar nedeniyle TEM Otoyolu’nun ilgili kesimi trafiğe kapatılacak, ulaşım diğer platformdan çift yönlü olarak sağlanacak. Ayrıca D-100 Devlet Yolu’ndan TEM Otoyolu Dilovası Gişeleri’ne girişler de geçici olarak trafiğe kapatılacak.

24 Saat Esasına Göre Yürütülecek

Söz konusu çalışmalar, 11 Ekim 2025 Cumartesi günü saat 08.00 itibarıyla başlayacak ve 24 saat esasına göre sürdürülecek. Yetkililer, sürücülerin güvenliği için tüm emniyet tedbirlerinin alınacağını, onaylı trafik projesine uygun işaretlemelerin yapılacağını belirtti.

Ortalık Kana Bulandı: 4 Ölü 20 Yaralı!
Ortalık Kana Bulandı: 4 Ölü 20 Yaralı!
İçeriği Görüntüle

Sürücülere uyarı

Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü, sürücülerin yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine dikkatle uymaları gerektiğini hatırlatarak, kamuoyuna saygıyla duyuruda bulundu.