Türk Hava Kuvvetleri’nin emekli isimlerinden, çevresinde sevilen ve saygı duyulan Emekli Kıdemli Pilot Albay Reşat Şanel hayatını kaybetti. Acı haber, ailesi başta olmak üzere askeri camiada ve sevenleri arasında derin üzüntü oluşturdu.

KARTEPE’NİN TANINAN İSİMLERİNDENDİ

Kartepe esnaflarından Dilek Altınok Şanel’in eşi olan Reşat Şanel, Aslı ve Arda Şanel’in babası, Sami Altınok’un ise eniştesiydi.

Uzun yıllar Türk Hava Kuvvetleri’nde görev yapan Şanel’in vefatı sonrası çok sayıda taziye mesajı paylaşıldı.

CENAZESİ KARTEPE’DE DEFNEDİLECEK

Merhum Reşat Şanel’in cenazesi, 25 Mayıs 2026 Pazartesi günü Kartepe Meydan Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

Şanel’in naaşı, cenaze namazı sonrası dualar eşliğinde Köseköy İstasyon Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

OTOMOBİL TIRA ÇARPTI! 64 YAŞINDAKİ SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ
OTOMOBİL TIRA ÇARPTI! 64 YAŞINDAKİ SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ
İçeriği Görüntüle

ASKERİ CAMİAYI YASA BOĞDU

Türk Hava Kuvvetleri’nde uzun yıllar görev yapan Emekli Kıdemli Pilot Albay Reşat Şanel’in vefatı, görev yaptığı çevrelerde ve yakınları arasında büyük üzüntüye neden oldu.

Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.