Gülçin Bayram Türk Müziği Topluluğu tarafından hazırlanan “Karışık Kaset” konseri, 11 Şubat 2026 Çarşamba akşamı Değirmendere Kültür Merkezi’nde sanatseverlere nostalji ve müzik dolu bir gece yaşatacak.

KONSER 11 ŞUBAT’TA SAAT 20.00’DE
Türk Müziği repertuvarının farklı dönem ve üsluplarından eserlerin seslendirileceği konser, 11 Şubat 2026 Çarşamba günü saat 20.00’de başlayacak. Etkinlik, Değirmendere Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
ŞEF GÜLÇİN BAYRAM YÖNETİMİNDE
Şef Gülçin Bayram yönetimindeki topluluk, “Karışık Kaset” temasıyla dinleyicileri geçmişten günümüze uzanan bir müzik yolculuğuna çıkarmayı hedefliyor. Konserde, Türk Müziği’nin sevilen ve hafızalarda yer eden eserlerine yer verilecek.

MÜZİKSEVERLERE DAVET
Gülçin Bayram Türk Müziği Topluluğu, tüm müzikseverleri bu özel gecede Türk Müziği’nin zengin ezgileriyle buluşmaya davet etti.






