Darıca TOKİ Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, yeni eğitim-öğretim dönemine anlamlı bir törenle merhaba diyor. Okul yönetimi, öğrencileri 2 Şubat Pazartesi günü sabah saat 08.30’da düzenlenecek bayrak törenine, Türk bayraklarıyla birlikte katılmaya davet ediyor. “Bayrağını Al, Gel!” sloganıyla hazırlanan etkinlikte, ilk ders “Bayrak Sevgisi” olacak. Tören sırasında öğrenciler, hep birlikte İstiklal Marşı’nı okuyacak.
İLK DERS: BAYRAK SEVGİSİ
Etkinlik kapsamında, milli ve manevi değerlere vurgu yapan “Bayrak Sevgisi” teması işlenecek. Bu anlamlı dersle birlikte öğrencilerin, bayrağa olan bağlılıklarını pekiştirmeleri ve milli birlik duygusunu daha güçlü hissetmeleri amaçlanıyor. Etkinlikte okul idaresi, öğretmenler ve öğrenciler bir araya gelerek yeni döneme coşkulu bir başlangıç yapacak.
TÜM ÖĞRENCİLERE AÇIK DAVET
Okul yönetimi tarafından yapılan duyuruda, “Tüm öğrencilerimizi ay yıldızlı bayrağımızla törenimize bekliyoruz” ifadelerine yer verildi. Bayrak törenine katılımın yüksek olması bekleniyor. Öğrenciler, ellerinde Türk bayraklarıyla törene gelerek birlik ve beraberlik mesajı verecek.
TÖRENİN TARİHİ VE YERİ
Tören, 2 Şubat Pazartesi günü saat 08.30’da Darıca TOKİ Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde gerçekleştirilecek. Katılımın sosyal medya hesapları üzerinden de teşvik edildiği etkinlikte okul ruhu ve milli değerler ön plana çıkarılacak.






