Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanlığında süpriz bir gelişme yaşandı. Mevcut başkan Kaan Şengil'in yerine İl koordinatörü Metehan Küpçü atandı. Sosyal medya hesabından bunu duyuran Metehan Küpçü'nün işte o açıklaması;
Büyük Birlik Partisi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız tarafından, Kocaeli il sınırları içerisinde teşkilatlanmak, ilçe kongrelerini gerçekleştirmek ve nihayetinde Kocaeli İl Kongresi’ni düzenlemek üzere yetkilendirilmiş bulunmaktayım.
Bu görevi şahsıma layık gören Genel Başkanımız Sayın Mustafa DESTİCİ’ye ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Tevfik EREN’e teşekkür ediyorum.
Partimizi bugüne kadar üstün başarılarla temsil eden Kocaeli İl Başkanımız Sayın Kaan Şengil’e, şimdiye kadarki tüm emek ve katkılarından dolayı teşekkür ediyor; yeni görevinde kendisine başarılar diliyorum.
Kocaeli, Büyük Birlik olacak!