TRAFİK YÖNETMELİĞİ DEĞİŞTİ! YENİ DÜZENLEME RESMÎ GAZETE'DE YAYIMLANDI
TRAFİK YÖNETMELİĞİ DEĞİŞTİ! YENİ DÜZENLEME RESMÎ GAZETE'DE YAYIMLANDI
İçeriği Görüntüle

CHP KOCAELİ’DE GERGİN TARTIŞMA

CHP Kocaeli İl Başkanlığı ve parti yöneticileri arasında yaşanan açıklama krizi gündeme damga vurdu. CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Mühip Kanko, eski milletvekili Tahsin Tarhan’ın açıklamalarına sert sözlerle karşılık verdi.

“PARTİYİ DİZAYN ETME HESAPLARI” TARTIŞMASI

Kanko, Tarhan’ın açıklamalarında kendisini hedef aldığını belirterek, bu çıkışların “partiyi dizayn etme çabası” olduğunu ifade etti. Açıklamalarında parti içi mücadelelere dikkat çekti.

“HODRİ MEYDAN” ÇIKIŞI

Kanko, örgüt iradesine vurgu yaparak Darıca’dan başlayacak bir ön seçim çağrısı yaptı ve “hodri meydan” ifadesiyle karşılıklı hesaplaşma çağrısında bulundu.

ÖRGÜT VE DEMOKRASİ VURGUSU

Kanko, CHP’de belirleyici unsurun örgüt iradesi olduğunu belirterek, halkın ve parti tabanının desteğinin esas alınması gerektiğini savundu.

KULİSLERDE HAREKETLİLİK

Yaşanan karşılıklı açıklamaların ardından CHP Kocaeli örgütünde gözler parti içi sürecin nasıl ilerleyeceğine çevrildi.