TOGG’DAN 900 BİN TL FAİZSİZ KREDİ FIRSATINDA SON GÜNLER: İŞTE T10X VE T10F GÜNCEL FİYAT LİSTESİ
TOGG’DAN 900 BİN TL FAİZSİZ KREDİ FIRSATINDA SON GÜNLER: İŞTE T10X VE T10F GÜNCEL FİYAT LİSTESİ
İçeriği Görüntüle

Kocaeli Engelsiz Umut Platformu ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gonca Engelsiz Yaşam Merkezi iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinlik, İzmit Mehmet Ali Paşa Camii’nde yoğun bir katılımla hayata geçirildi.

PROTOKOL VE VATANDAŞLAR BİR ARAYA GELDİ

Programa Kocaeli Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy, Kocaeli Engelsiz Umut Platformu Başkanı Hüseyin Yılmaz, Aşk-ı Niyâz Mûsikî Derneği Başkanı Arif Ustacık, AK PARTİ İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, Gonca Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileri, aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İLAHİ DİNLETİSİ VE DUYGU DOLU ANLAR

Konuk sanatçı Kemalcan Ergün ve Aşk-ı Niyaz Musiki Topluluğu’nun seslendirdiği birbirinden güzel ilahiler eşliğinde devam eden programda, özel gereksinimli bireyler Kutsal Emanetleri ziyaret ederek duygu dolu anlar yaşadı.

SÖYLEŞİ VE SAKAL-I ŞERİF ZİYARETİ İLE SON BULDU

Etkinlik kapsamında yazar Doç. Dr. Ali Cancelik, "Yetmiş İki Dillice" başlıklı bir söyleşi gerçekleştirerek katılımcılarla buluştu. Maneviyatın doruğa ulaştığı program, vatandaşların ve özel davetlilerin Sakal-ı Şerif'i ziyareti ile sona erdi.

Whatsapp Image 2026 06 27 At 21.32.22

Whatsapp Image 2026 06 27 At 21.32.22 (1)