Saadet Partisi Genel Merkezi’nde gerçekleşen buluşmada, yangında yakınlarını kaybeden aileler ve mağdurlar yaşadıkları acıyı ve sürece ilişkin taleplerini dile getirdi. Arıkan, ailelerle tek tek görüşerek başsağlığı dileklerini iletti, mağdurların yanında olduklarını vurguladı.
FACİANIN TAKİPÇİSİ OLACAKLARINI BELİRTTİ
Görüşmede konuşan Arıkan, yaşanan facianın derin üzüntü yarattığını belirterek, benzer olayların tekrar yaşanmaması adına gerekli tüm önlemlerin alınması gerektiğine dikkat çekti. İhmallerin araştırılması ve sorumluların ortaya çıkarılması gerektiğini ifade eden Arıkan, sürecin takipçisi olacaklarını söyledi.

MAĞDURLARDAN ADALET ÇAĞRISI
Yangından etkilenen vatandaşlar ise desteklerinden dolayı Arıkan’a teşekkür ederken, adaletin sağlanması ve mağduriyetlerinin giderilmesi yönündeki beklentilerini dile getirdi.





