Saadet Partisi Kartepe İlçe Başkanlığına Mehmet Zihni Kadıoğlu Atandı
Saadet Partisi Kartepe İlçe Başkanlığına Mehmet Zihni Kadıoğlu Atandı
İçeriği Görüntüle

CHP Kartepe Gençlik Kolları, “Başkanın Maceraları – 2” başlığıyla yayımladığı karikatür çalışmasıyla yerel yönetimlere yönelik dikkat çeken bir çıkış yaptı. Paylaşımda, Kartepe’de uzun süredir gündemde olan devlet hastanesi eksikliği konu edilirken, sağlık hizmetlerine erişimde yaşanan sorunlar hiciv yoluyla ele alındı.

HASTANE EKSİKLİĞİ KARİKATÜRE TAŞINDI

Karikatürde, bir belediye başkanının rahatsızlanması sonrası hastaneye gitmek istemesi ancak Kartepe’de yeterli sağlık altyapısının bulunmaması mizahi bir dille anlatıldı. Devam eden sahnelerde, yapımı tamamlanmayan hastane alanı ve sağlık hizmetlerine ulaşamama teması ön plana çıkarıldı.

Ekran Görüntüsü 2026 01 19 181849

“MESAJ NET” YORUMLARI

CHP Kartepe Gençlik Kolları’nın paylaşımı kısa sürede sosyal medyada dikkat çekerken, kullanıcılar tarafından “sağlık yatırımlarına dikkat çekildiği” ve “mesajın net olduğu” yönünde yorumlar yapıldı. Gençlik kolları tarafından yapılan açıklamada, çalışmanın Kartepe’de yaşanan sağlık hizmetleri sorunlarına kamuoyunun dikkatini çekmek amacıyla hazırlandığı ifade edildi.

Paylaşıma ilişkin olarak şu ana kadar Başiskele Belediyesi veya Başkan Mustafa Kocaman cephesinden resmi bir açıklama yapılmadı.

Muhabir: Dilara Büyükkardeşler