Gölcük CHP bayramlaşma programı, bu yıl da dikkat çeken isimleri bir araya getirmeye hazırlanıyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen program, bayramın birinci günü olan 20 Mart 2026 Cuma günü gerçekleştirilecek. Saat 16.00’da başlayacak etkinlikte CHP Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi Milli Savunma Politika Kurulu Başkanı Atilla Kezek ile CHP İl Başkanı Erdem Arcan da yer alacak. İlçe binasında yapılacak buluşmada, partililer ve vatandaşların bir araya gelerek bayramlaşması ve gündeme dair değerlendirmelerde bulunması bekleniyor.

Gölcük CHP bayramlaşma programı yoğun katılımla yapılacak

Gölcük CHP bayramlaşma programı, her yıl olduğu gibi bu yıl da geniş katılımla gerçekleşecek. İlçe başkanlığı tarafından yapılan davette, sadece parti üyeleri değil tüm vatandaşlar programa davet edildi. Bu yönüyle etkinlik, siyasi bir buluşmanın ötesinde sosyal bir dayanışma ortamı sunmayı hedefliyor.

Programın, Gölcük’te siyasi iletişimi güçlendiren önemli organizasyonlardan biri olması bekleniyor. Katılımcıların hem bayramlaşacağı hem de güncel gelişmeler üzerine sohbet edebileceği bir ortam hazırlanıyor. İlçe yönetimi, özellikle gençlerin ve ilk kez katılım sağlayacak vatandaşların bu tür etkinliklere ilgi göstermesini önemsiyor.

KOCAELİ’DE ELEKTRİK KESİNTİSİ ALARMI! 13 MART’TA HANGİ İLÇELERDE ELEKTRİK YOK?
KOCAELİ’DE ELEKTRİK KESİNTİSİ ALARMI! 13 MART’TA HANGİ İLÇELERDE ELEKTRİK YOK?
İçeriği Görüntüle

Atilla Kezek ve Erdem Arcan Gölcük’te olacak

Atilla Kezek Gölcük ziyareti, programın en dikkat çeken başlıklarından biri olarak öne çıkıyor. CHP Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi Milli Savunma Politika Kurulu Başkanı olarak görev yapan Kezek’in, partililerle bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunması bekleniyor.

Öte yandan CHP İl Başkanı Erdem Arcan da programa katılarak hem il teşkilatı hem de ilçe örgütüyle bayramlaşacak. Arcan’ın, yerel ve ulusal gündeme ilişkin mesajlar vermesi beklenirken, bu buluşmanın teşkilat içi birlik ve beraberlik açısından önemli bir fırsat sunduğu ifade ediliyor.

Bayramın ilk günü Gölcük’te siyasi buluşma

20 Mart 2026 Gölcük bayramlaşma etkinliği, bayramın ilk gününe denk gelmesi nedeniyle ayrı bir önem taşıyor. Bu özel günde düzenlenen program, hem bayramlaşma geleneğini yaşatmayı hem de partililer arasında bağları güçlendirmeyi amaçlıyor.

CHP Gölcük İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirilecek etkinlikte, sıcak ve samimi bir atmosferin oluşması bekleniyor. Katılımcıların bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunacağı programda, yerel sorunlar ve çözüm önerileri de gündeme gelebilir. Bu yönüyle etkinlik, sadece bir bayramlaşma değil aynı zamanda bir iletişim platformu niteliği taşıyor.

Program detayları ve katılım çağrısı

Gölcük CHP ilçe etkinliği kapsamında düzenlenecek bayramlaşma programının detayları da netleşti. Etkinlik, 20 Mart 2026 Cuma günü saat 16.00’da başlayacak ve CHP Gölcük İlçe Başkanlığı binasında yapılacak.

İlçe yönetimi tarafından yapılan açıklamada, tüm partililer ve vatandaşlar programa davet edildi. Bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuna uygun şekilde gerçekleşmesi beklenen buluşmanın, Gölcük’te sosyal ve siyasi hayatı hareketlendireceği değerlendiriliyor.